Forum Društva Študentov Pravne Fakultete Univerze v Mariboru

Danes je Sr sep 08, 2010 3:42 am

Časovni pas: UTC + 1 ura

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 15 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Pohvala za referat
OdgovorObjavljeno: Če sep 17, 2009 7:41 pm 
Odsoten

Kraj: koper
Jaz bi pa referat - predvsem Vesno (sem izredna študentka) zelo pohvalila. Se še ni zgodilo, da ne bi odgovorila na mail, da ne bi bila prijazna po telefonu.. vedno sem dobila informacijo katero sem potrebovala.
Hvala!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če sep 17, 2009 10:49 pm 
Odsoten

Ja, se strinjam, Vesna je res ful fajna. Pa pohvalila bi tudi Bernardo, ki je v mojem primeru že večkrat vskočla na pomoč, ko Vesne ni blo.
Drugač, so pa itak vse ful vredu :D

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe sep 18, 2009 8:16 am 
Odsoten

Se podpišem pod to, kar se mene tiče vedno korekten odgovor na vsak mail ali telefon ali neposredno v referatu in tudi takoj odgovorjeno. Lahko se bi zgodil kakšen posamezen primer, da kdaj ni kdo dobil željenega odgovora na pladnju, takrat pač moraš malo sam delat ne pa jokat, ker ni bilo servirano na pladnju (vsakdo, ki DELA lahko greši, ker pač DELA, ker, če ne delaš tudi napake ne moreš narediti->motiti se je človeško, človečnost nekomu očitat?), to pa je mnenje tudi drugih sotrpinov, ki jih poznam in obiskujejo ta faks. Tako da "punce" v referatu kar tako naprej!
Lp, Jako

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe sep 18, 2009 8:21 am 
Odsoten

Tudi jaz bi rada pohvalila Vesno iz referata. Kadarkoli sem kaj potrebovala, mi je vedno pomagala in tudi vedno mi je takoj odpisala!!!
Punce kar tako naprej! ;)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe sep 18, 2009 8:28 am 
Odsoten

Kraj: Celje
Da ne bomo delali krivice Mateji, jo bom pa jaz pohvalil. Hitro, efektivno in prijazno ne glede na to, ali z njo kontaktiraš po telefonu , v živo ali po mailu. Kar tako naprej, moraš biti človek na mestu, da ti ne "dopizdi", ko že n-krat odgovarjaš na ista vprašanja:)
Priznam, jaz ne bi bil za to delo (glih tako kot ne za vzgojitelja v vrtcu:P)!

Lp Miha

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe sep 18, 2009 10:18 am 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Jaz bi pa pohvalila ga. Vesno, ker sem ji že tolk mailov poslala in vprašanj postavila....odgovor je bil izjemno hiter.
Hvala.
LP

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe sep 18, 2009 10:27 am 
Odsoten
Uporabniški avatar

Se pridružujem Mickey! Mateja je res prijazna, takoj ti pomaga, potrpežljiva. Vse pohvale njej! Sem bila zadnjič v referatu, ko sem se šla vpisat, to je bila prava norišnica. Telefoni skoz zvonili, študenti smo "gnjavli" vsak s svojimi vp. Pa vsak bi samo tole. Res je bila prava zmešnjava, ampak Mateja je kot vedno obvladala situacijo! Le tako naprej! :wink:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe sep 18, 2009 11:11 am 
Odsoten

mateja se je zelo zelo popravila na boljše. Resnično sem zadovoljen z njenim delom. Bravo!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Pe sep 18, 2009 12:03 pm 
Odsoten

MiCkEy je napisal/-a:
Da ne bomo delali krivice Mateji, jo bom pa jaz pohvalil. Hitro, efektivno in prijazno ne glede na to, ali z njo kontaktiraš po telefonu , v živo ali po mailu. Kar tako naprej, moraš biti človek na mestu, da ti ne "dopizdi", ko že n-krat odgovarjaš na ista vprašanja:)
Priznam, jaz ne bi bil za to delo (glih tako kot ne za vzgojitelja v vrtcu:P)!

Lp Miha

Mickey se podpišem pod tvoj post. :D Pohvalila bi tudi Vesno s katero sem prvič kontaktirala šele pred parimi dnevi in je izredno prijazna, dostopna in si prizadeva najti rešitev.

Mateja pa niti enkrat v 4 letih ni imela slabega odnosa, niti ni delovala nesramno - verjetno nisem imela vedno srečo,da sem naletela na dober dan :lol: :lol:

Le tako naprej :wink:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: To sep 29, 2009 6:36 pm 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
*Mateya* je napisal/-a:
Tudi jaz bi rada pohvalila Vesno iz referata. Kadarkoli sem kaj potrebovala, mi je vedno pomagala in tudi vedno mi je takoj odpisala!!!
Punce kar tako naprej! ;)

Se podpišem pod to... Do sedaj še nikoli nisem imela negativnih izkušenj. Velja tudi za Matejo!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če okt 01, 2009 9:53 am 
Odsoten

Tudi jaz se pridružujem pohvalam Vesne. Po telefonu, e-mailu, ... vedno odgovarja na vprašanja in poskuša najti ustrezno rešitev, če se človek znajde v "brezizhodnem" položaju.

Pohvala tudi Mateji, ki odgovarja tudi na vprašanja s tega foruma in tako "zalaga" študente z informacijami.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Če okt 01, 2009 10:41 am 
Odsoten
Uporabniški avatar

Prav tako se tudi jaz pridružujem pohvalam... Vesna in Mateja zelo korektno opravljajo svoje delo!! resnično vse pohvale!! :)

Na vrh
 Profil E-mail  

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: Po okt 05, 2009 9:51 am 
Odsoten

Kraj: Kranj
Tudi jaz se pridružujem pohvalam referatu še poseje gre pohvala ga. Mateji in ga. Vesni, ki res profesionalno opravljata svoje delo.

Hvala.

LP Špela

Na vrh

Naslov prispevka: Re:
OdgovorObjavljeno: Sr jun 30, 2010 10:31 am 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: z vasi
daisy24 je napisal/-a:
Tudi jaz se pridružujem pohvalam referatu še poseje gre pohvala ga. Mateji in ga. Vesni, ki res profesionalno opravljata svoje delo.

Hvala.

LP Špela

se pridružujem zahvali

Na vrh

Naslov prispevka: Re: Pohvala za referat
OdgovorObjavljeno: Pe avg 06, 2010 12:36 pm 
Odsoten
Uporabniški avatar

Tudi jaz bi pohvalila gospe na referatu. Predvsem Vesno, ki je tudi pristojna za redne študente. Sem več kot presenečena. Pozitivno šokirana, če se lahko tako izrazim nad pomočjo, ki sem je bila deležna z njene strani! Rada bi povdarila, da smo študentje pravne fakultete lahko zadovoljni, da nam naš referat nudi točno to in še več kot mora, oz. za kar je pristojen. Na drugih fakultetah tega ni... Prej kot pomoči in spodbudne besede si deležen grdih pogledov in nesramnih odgovorov. Zato še enkrat vse pohvale v referat. S pomočjo in nasveti takšnih ljudi, kot sta Vesna in Mateja, se da tudi, ko se zalomi, urediti stvari kot bog zapoveda.. ;)

Lp, Maja

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 15 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom